jacht en lifstylebeurs 2011, 2012 ,2013 en huntingsday

e leden van Fretteren.EU zijn er trots op dat ze op de eerste jacht en lifestyle beurs in Nederland mochten staan met een stand.

Met de stand was het de bedoeling om de ondergewaardeerde tak, fretteren, van de jacht onder de aandacht te brengen, bij jachthouders en fretteurs en niet jagende mensen.

Onze mening is dat dit redelijk tot goed is gelukt, onze stand kreeg in ieder geval genoeg aandacht en er werd zeer positief op ons gereageerd.

Mede dankzij het KNJV en NOJG, konden wij ook belangrijke vragen beantwoorden over de wet betreffende het fretteer gebeuren, heel veel vragen gingen of de fretteertube/fretteerkooi.

Ook was er veel aandacht voor het strikken/breien van de fretteernetten, vooral oudere jagers vonden dit prachtig, en dan kwamen de verhalen van vroeger los, waar wij als leden van het team, ook vol bewondering naar luisterde, de mooist prachtige verhalen passeerde de revue.

En de Blikvanger was natuurlijk de kooi met Fretten, jong en oud zat bij de kooi, en wie durfde mocht een fret vast houden, dit konden wij doen omdat onze jacht fretten zeer tam zijn, zodat iedereen deze in de handen kan pakken.

Hier een kleine impressie van de stand, voor degene die niet de mogelijk had om ons te bezoeken op de jacht en lifestylebeurs in Eindhoven.
 
 
 
 
De Fretten hadden het naar hun zin.
 
 
Ook waren valkeniers van Falconcrest bereid te poseren bij onze stand.
Hiervoor heel veel dank.
 
 
meer info over falconcrest vind u op www.falconcrest.eu
 
Wij hebben genoten van de drie dagen op de beurs, ook zijn we weer uitgenodigd op de tweede jacht en lifestylebeurs, in 2012 op 21-22-23 september. ( misschien zien we u dan)
 
 
 
 
 
 
 
                                        jacht en lifestylebeurs 2012
 
De jacht en life stylebeurs 2012 was ook weer een succes, vooral op zondag werd de stand druk bezocht, maar de overige dagen was er ook belangstelling genoeg.
 
hier enkele foto's van de stand, van 2012.
 
 
 
 
 
ook waren de fretten weer aanwezig, deze kregen heel veel aandacht.
 
 
 
Hopelijk zijn we er in 2013 ook weer bij.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Ook waren wij aanwezig op
 
 
 
hier een inpressie van onze stand op de schietbaan De Wildemberg
 
 
 
 
 
Onze JachtFretten waren hier ook weer de blikvanger,
 
 
We hebben veel plezier gehad ,op de dagen dat we aanwezig waren ,en weer nieuwe contacten gelegd, en oude banden weer wat aangehaald.
 
 
 
                            Jacht en lifestylebeurs 2013 Eindhoven
 
Hier wat foto's van onze stand, de fretten waren er uiteraard ook weer bij.
 
 
 
 
 
 
Het was weer een gezellige beurs, en weer veel bekende gezien, hopelijk zijn we er volgend jaar weer bij.
 
een sfeer impressie van de beurs