ratten betrijding met luchtdrukwapen
Sinds kort is het via de Nieuwe Natuurwet, mogelijk om ratten te bestrijden, met luchtdruk wapen (luchtbuks).
Dit komt voort op het verbod, van vergif in 2023, dit is nu al verboden voor buiten gebruik, alleen nog onder zeer strenge voorwaarden mag vergif gebruikt worden.

Na de cursus Rattenbestrijding met luchtdruk wapen en nachtzicht/warmtebeeld kijker, te hebben behaald,Bij het K.A.D te Wageningen, mogen wij ratten bestrijden met luchtdruk wapen.
Dit is aan strenge eisen onderworpen.


Voor Ratten bestrijden met luchtdrukwapen, moet u denken aan veeteelt, landbouw bedrijven,voerkuilen, mestkuilen, Recycle bedrijven, vuilstort bedrijven, jachthavens, dag stranden, visvijvers enz. Ook in tuinen kunnen we de overlast bestrijden.

Ook binnen in de opstallen kunnen wij de ratten bestrijden, omdat met een luchtdrukwapen zeer precies geschoten kan worden, en de kracht aangepast kan worden, aan de situatie. De dieren merken hier niets van. omdat er op een luchtdrukwapen een geluidsdemper mag worden gebruikt.
 
De bestrijding gebeurd in de avond/nacht, omdat dan de ratten het meest actief zijnWij hebben ontheffing voor de gehele provincie Limburg

Mail voor vragen  naar  fretteren@home.nl  

Afbeelding invoegen  
 Ik maak gebruik van de R.T.I. Priest 6.35 mm (.25)
De R.T.I. Priest is een pcp luchtbuks, deze wordt aangedreven door perslucht.
 
Deze wordt  gevuld worden tot 250/300 bar, de kracht van het persluchtwapen wordt aangepast aan de situatie d.m.v. een regulator, grote afstand meer persluchtdruk, korte afstand minder persluchtdruk.
 
Dit dood de rat onmiddellijk.
 
De R.T.I. Priest is uitgerust met een 
10 schots magazijn.
ATN mars 4 warmtebeeld richtkijker met ABL ( afstandmeter en balistic calculator)